Info

New or Forgotten?

Welkom bij
TENNISCENTRUM DAALMEER
HET LEUKSTE
PADEL EN TENNISCENTRUM
IN ALKMAAR
TC Daalmeer > Actueel > Nieuws

Rolstoeltennis Alkmaar

Nieuws van saturday 16 june

Met ingang van september 2018 starten wij een nieuw onderdeel binnen ons tennis en padelcentrum. Vanaf dat moment bestaat rolstoeltennis Alkmaar.

De rolstoelvereniging van Noord Holland. Heb je een lichamelijke beperking, kom dan bij onze vereniging een balletje slaan.

Van september t/m april op zaterdag tussen 10.45-15.00

van mei t/m juli op donderdag tussen 19.00-22.00

Wij beschikken over goed opgeleide trainers en werken samen met de Esther Vergeer Foundation.

 

Op zaterdag 8 september a.s. houden we een grootste opening. Houdt onze website en de facebookpagina van Rolstoeltennis Alkmaar in de gaten.

meer informatie? mail naar jessica.derks@hotmail.com

 

 

Padel kennismakingsclinics

Nieuws van thursday 14 june

Maak ook kennis met padel. Voor €. 7,50 maak je anderhalf uur lang kennis met padel. Eerst krijg je 45 minuten les en daarna speel je nog 45 minuten vrij met je lesgroepje. Er zijn sessies om 19.00, 19.45, 20.30 en 21.15

Opgeven via padelforyou@tcdaalmeer.nl

 

Helden patattoernooi

Nieuws van monday 4 june

Op zaterdag 7 juli a.s. organiseren we weer ons beroemde Helden Patattoernooi. Ga op zoek naar jouw held. Dit kan je vader, je moeder, je opa, je oma zijn, of je leraar, of Rafael Nadal. Wie het ook is, daag hem uit om mee te doen aan dit sportieve toernooi en zorg dat jullie samen de helden van TPC Daalmeer worden.

Schrijf je in via jeugd@tcdaalmeer.nl

 

Padel Fun Kids Dag

Nieuws van monday 28 may

Op zaterdag 30 juni a.s. kan de jeugd kennismaken met Padel. Voor 7,50 krijg je een super leuke clinic en speel je wat wedstrijdjes. Meld je aan via jeugd@tcdaalmeer.nl

De inschrijving staat open voor iedereen, dus neem ook al je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Het nieuwste padelmagazine is uit!

Nieuws van tuesday 24 april

Ons nieuwste digitale padelmagazine is uit. Dit kwartaal met oa een intervieuw met de bondscoach Pjotr van Dalfsen, onze eigen rolstoelpadeller Jessica Derks en natuurlijk Bram Meijer.

 

Lees het magazine HIER

Vriendenclub 2018

Nieuws van friday 13 april

Vriendenclub 2018

Zoals vele van jullie al weten hebben Puck Smies en ik (Jeroen Berkenpas) onszelf aangeboden als voorzitters van de vriendenclub.

Wij hebben een nieuwe insteek voor de vriendenclub om ervoor te zorgen dat jullie als leden jullie inleg ook daadwerkelijk aan iets besteden waarvoor jullie kiezen.
De insteek is dat je voor elke €12,50 die men inlegt een stem krijgt die je kan toekennen aan een vastgesteld idee. De ideeën worden zo goed mogelijk begroot. Bij elke toegekende stem wordt er €12,50 aan dat idee toegekend. Als het begrote bedrag van het idee bereikt wordt doordat er genoeg stemmen aan het idee toegekend zijn zal het idee ten uitvoer worden gebracht.

>> Lees verder...

Finaledagen padelcompetitie bij TPC Daalmeer

Nieuws van friday 6 april

De Nederlandse padelbond heeft bekend gemaakt dat de finaledagen van de voorjaarspadelcompetitie dit jaar gehouden worden bij TPC Daalmeer in Alkmaar.

Lees HIER het gehele bericht van de Nederlandse Padelbond

 

http://www.padelbond.nl/2018/04/10/locatie-finale-weekend-competitie/