Info

New or Forgotten?

Welkom bij
TENNISCENTRUM DAALMEER
HET LEUKSTE
PADEL EN TENNISCENTRUM
IN ALKMAAR
TC Daalmeer > Actueel > Nieuws

Kerst keezavond

Nieuws van friday 6 december

Op vrijdag 20 december a.s. houden we weer onze jaarlijkse kerstkeezavond.

Geef je op voor deze gezellige avond, dit kan via het inschrijfformulier op het bord in de kantine of per mail info@tcdaalmeer.nl

Inschrijfkosten zijn 3.50 en we beginnen om 20.00 uur. Er zijn weer mooie prijzen te winnen.

Padel nieuwjaarstoernooi

Nieuws van saturday 30 november

Feestdagen actie

Nieuws van friday 8 november

In aanloop naar de feestdagen kondigen we hierbij een leuke feestdagen aktie aan. Vanaf vandaag verkopen we in de kantine  speculaaspoppen en banketstaven. Met de koop van deze producten steunt u onze jeugd afdeling en de rolstoeltennisafdeling. 

De speculaaspoppen en de banketstaven zijn te verkrijgen in de kantine of in grote aantallen te bestellen via info@tcdaalmeer.nl, Degene die de meeste producten (ver)koopt ontvangt een tennis of padelclinic voor 4 personen. Zou leuk zijn als iedereen actief een aantal producten gaat verkopen, het grootste gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan de club en dus de genoemde afdelingen. De speculaaspoppen kosten €. 5,00, de banketstaven €. 6,00.

We kunnen uiteraard ook grotere aantallen beschikbaar stellen voor bedrijven, personeelsverenigingen etc. hiermee steunt u de club. Wij rekenen op jullie steun! 

Inschrijving Reno Projecten Eindejaarstoernooi geopend

Nieuws van monday 14 october

De inschrijving voor ons Jaarlijkse Reno Projecten Eindejaarstoernooi is geopend op toernooi.nl 

Zorg da je erbij bent en ga lekker sportief het oudejaar uit. Op Vrijdag 3 januari 2020 houden we onze nieuwjaarsreceptie en feestavond. Het toernooi is van 21 december tot en met 5 januari.

Het eindejaarstoernooi is er uiteraard ook voor de jeugd. Zij kunnen zich HIER inschrijven. Het toernooi voor de jeugd duurt 1 week van 21 december tot en met 28 december.

 

Padel inloopavonden

Nieuws van wednesday 2 october

Iedere 2 weken houden we op donderdagavond een inloopavond padel. Kom gezellig de hele avond padellen of kom kennismaken met padel. Iedere 20 minuten maken we nieuwe partijen met iedereen die er is. De kosten voor niet leden zijn 5 euro (inlcusief racket) Leden zijn gratis.

De geplande data:

3-10-2019

17-10-2019

31-10-2019

14-11-2019

28-11-2019

12-12-2019