Info

New or Forgotten?

Welkom bij
TENNISCENTRUM DAALMEER
HET LEUKSTE
PADEL EN TENNISCENTRUM
IN ALKMAAR
TC Daalmeer > Actueel > Nieuws

Update Corona 2

Nieuws van sunday 15 march

Beste ,

De regering heeft vanavond om 17.30 verdere uitgebreide maatregelen genomen om het Corona virus tegen te gaan. 1 daarvan is dat horeca gelegenheden vanaf vanavond 18.00 uur op slot moeten tot en met 6 april a.s.. Dit geldt uiteraard dan ook voor onze kantine.

Een volgende maatregel is dat vanaf morgen alle sportverenigingen ook dicht moeten. Ook wij zullen gehoor geven aan deze oproep. vanaf morgenochtend zullen we tot en 6 april geen lessen meer geven en is ook vrij spelen verboden. We zullen het park volledig afsluiten tot en met 6 april a.s. en u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Wij verzoeken u allemaal om het gezonde verstand te gebruiken in deze vreemde situatie en de richtlijnen van het kabinet op te volgen. Wij hopen dat alle maatregelen er voor zullen zorgdragen dat we over een week of 3 allemaal weer terug kunnen keren naar het normale leven.

Met sportieve groet,

namens het Bestuur

Eric de Lange

Voorzitter

 

Inloopavonden Padel

Nieuws van 30 december 2019

Ook in 2020 houden we weer 2 wekelijks een padelinloopavond. Om de 2 weken op donderdagavond kun je de hele avond komen padellen of kennismaken met padel. Iedere 20 minuten maken we nieuwe partijen met iedereen die er is. We starten om 19.00 uur en de kosten voor niet leden zijn 5 euro eventueel inclusief een racket.

De volgende data zijn vastgesteld:

 

Donderdag 9 januari

donderdag 23 januari

Donderdag 6 februari

donderdag 20 februari

Donderdag 5 maart

Donderdag 19 maart

Donderdag 2 april

Donderdag 16 april