Info

New or Forgotten?

Welkom bij
TENNISCENTRUM DAALMEER
HET LEUKSTE
PADEL EN TENNISCENTRUM
IN ALKMAAR
TC Daalmeer > Toernooien > Reno Projecten Eindejaarstoernooi

Reno Projecten Eindejaarstoernooi

Reno Projecten Eindejaarstoernooi

Algemeen:
Het Reno Projecten Eindejaarstoernooi is een open toernooi dat wordt gespeeld in de tennishal in de twee weken rond Kerstmis en Nieuwjaar. Het clubhuis is dan helemaal aangekleed in de kerstsfeer, dus erg gezellig.
Er wordt in de genoemde periode vrijwel alle dagen gespeeld, met uitzondering van eerste Kerstdag. In de morgen en een deel van de middag speelt de jeugd. Daarna nemen de senioren het over tot aan het einde van de avond.

Het is een dubbeltoernooi en elk koppel speelt minimaal twee partijen. Men speelt om twee gewonnen sets waarbij de derde set als super-tiebreak (tot 10 met 2 games verschil) wordt gespeeld. Dit heeft als positief gevolg dat de meeste partijen op tijd gespeeld kunnen worden. De super-tiebreak heeft tijdens het toernooi de voorkeur.

De feestavond vindt plaats aan het einde van het toernooi in januari. Op deze avond vindt ook een verloting plaats. Tijdens het toernooi wordt hiervan melding gedaan in ons clubhuis.

Dit grote toernooi en staat bekend als sfeervol en gezellig. Om mee te kunnen doen is lidmaatschap van de KNLTB niet nodig.

Aanmelden voor het Reno Projecten Eindejaarstoernooi kan via de toernooiplanner www.toernooi.nl

Toernooi SponsorToernooi Sponsor